Leírás
Paprikás csirke mártás alap 45 g - Ajánljuk: sertés-, marhahúsokhoz, valamint halszeletekhez is.
A paprikás csirke alap 50 g kiszerelésben tökéletes választás, ha gyorsan szeretnél krémes, házias paprikás csirkét készíteni. A gondosan válogatott fűszerek – köztük fűszerpaprika, hagyma és bors – harmonikus keveréke biztosítja az étel klasszikus, magyaros ízvilágát. Kényelmes megoldás a hétköznapi rohanásban, amikor mégis valami háziasra vágysz.
Összetevők:
kukoricakeményítő, búzaliszt, étkezési só, maltodextrin, vöröshagymapor, dextróz, növényi olaj (napraforgó), sovány tejpor, cukor, fűszerpaprika őrlemény, paradicsompor, őrölt feketebors, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (paprikakivonat)
Főbb előnyök:
✅ Autentikus magyar íz – A paprikás csirke klasszikus ízvilága
✅ Gyors elkészítés – Nem kell külön fűszerezned
✅ 50 g-os kiszerelés – 3–4 adaghoz ideális mennyiség
Felhasználási javaslat:
3 evőkanál forró olajon megpirítunk 3-4 csirke felső- vagy alsó combot (0,5 kg). Kevés vizet öntünk alá, és fedő alatt lassú tűzön kb. 1 órán át pároljuk. A tasak tartalmát 3 dl hideg vízzel csomómentesre összekeverjük kézi habverő segítségével. A húshoz hozzáadott mártást felforraljuk, és időnként megkeverjük. Szükség szerint a vizet pótoljuk. Tálalás előtt hozzáadunk 3 evőkanál tejfölt.
Tipp:
Ha selymesebb mártást szeretnél, adj egy kevés tejszínt a végén – a fűszeralap ízvilága ehhez is tökéletesen passzol.
Rendeld meg most a paprikás csirke alapot 50 g-os kiszerelésben, és készíts magyaros kedvencet egyszerűen, pár lépésben!
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben:
Energia: 1642 kJ/389 kcal
Zsír: 6,9 g
- amelyből telített zsírsav: 0,82 g
Szénhidrát: 75 g
- amelyből cukrok: 14,5 g
Fehérje: 5 g
Só: 10,9 g
A termék glutén tartalmú gabonaféléket, szóját, mustárt, zellert és tejet is felhasználó gyártóüzemben készült.
Kiszerelés: 20 db/#
A képek illusztrációk, a csomagolás változhat.