Az élelmiszeriparban eddig elért hírnév fenntartása és erősítése érdekében munkánk során a tevékenységünkre vonatkozó jogszabályoknak (törvények, rendeletek), szabványoknak való megfelelést elsőrendű feladatunkként kezeljük, kiemelt figyelmet fordítunk a biztonságos élelmiszer-előállításra, ennek érdekében HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert működtetünk.
A gyártási és higiéniai gyakorlatunkat folyamatosan fejlesztjük, tevékenységünk során a lehetőségeinkhez mérten a legkorszerűbb környezetbarát technológiákat és veszélytelen adalékanyagokat, eljárásokat alkalmazzuk.
Tevékenységünk során törekszünk a beszállítókkal és alvállalkozókkal való kölcsönös jó kapcsolat kialakítására.
Társaságunk példamutató, vezetői és kezdeményező szerepet vállal a minőségirányítási rendszer MSZ EN ISO 9001:2015 szabvány szerinti működtetésében, folyamatos fejlesztésében, feladatunknak tekintjük a minőségpolitika, a minőségcélok megismertetését és megértetését a dolgozókkal.