Leírás
Felhasználási javaslat:
A tasak tartalmát 1 liter vízzel csomómentesre elkeverjük, majd felforraljuk. Hozzáteszünk 4-6 halszeletet, lassú közepes lángon készre főzzük.
Összetevők: vöröshagymapor, étkezési só, fűszerpaprika őrlemény, kukoricakeményítő, pritaminpaprika, aroma, cukor, színezék (paprikakivonat), csomósodásgátló anyag (szilícium-dioxid)
A termék glutén tartalmú gabonaféléket, szóját, mustárt, zellert és tejet is felhasználó gyártóüzemben készült.
Kiszerelés: 20 db/#
A halászléalap 50 g kiszerelésben ideális választás, ha gyorsan szeretnél hamisítatlan magyar halászlevet készíteni. A gondosan válogatott, természetes fűszerek – mint a fűszerpaprika, fokhagyma, bors és hagyma – biztosítják a tradicionális, karakteres ízvilágot. Használata gyors és egyszerű, így akár hétköznap is asztalra kerülhet a kedvenc ünnepi fogás.
Főbb előnyök:
✅ Kiváló fűszerösszetétel – Klasszikus magyar halászlé íz
✅ Gyors elkészítés – Nincs szükség külön fűszerezésre
✅ 50 g-os praktikus kiszerelés – 4 adag halászléhez ideális
Felhasználási javaslat:
Adj 1 tasak halászléalapot a főzővízhez
Tedd bele a megtisztított halat (pl. ponty, harcsa) és főzd készre
Tálald friss kenyérrel, erős paprikával vagy gyufatésztával
Tipp:
Ha még gazdagabb ízvilágot szeretnél, főzd be az alaplevet apróhalból, majd szűrd le, és ehhez add a halászléalapot – így garantáltan éttermi élményt kapsz otthon is!
Rendeld meg most a halászléalapot 50 g-os kiszerelésben, és varázsolj tradicionális magyar fogást az asztalra percek alatt!
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben | |
energia | 1279 kJ/304 kcal |
zsír amelyből telített zsírsav |
6,4 g 1,27 g |
szénhidrát amelyből cukrok |
48 g 8,2 g |
fehérje | 7 g |
só | 29,5 g |