Leírás
Felhasználási javaslat:
3 evőkanál forró olajon megpirítunk 0,5 kg felaprított gombát, majd 15-20 perc alatt puhára pároljuk. A tasak tartalmát 3 dl hideg vízzel csomómentesre összekeverjük kézi habverő segítségével, majd hozzáadjuk a gombához. A mártást felforraljuk. Tálalás előtt hozzáadunk 3 evőkanál tejfölt.
Ajánljuk: különféle párolt vagy grill húsok mártásaként, valamint párolt halszeletekhez is.
Összetevők: kukoricakeményítő, búzaliszt, étkezési só, maltodextrin, dextróz, vöröshagymapor, növényi olaj(napraforgó), sovány tejpor, cukor, fűszerpaprika őrlemény, gombapor (2%), paradicsompor, füstaroma, őrölt feketebors, aroma, savanyúságot szabályozó anyag (citromsav), színezék (paprikakivonat)
A termék glutén tartalmú gabonaféléket, szóját, mustárt, zellert és tejet is felhasználó gyártóüzemben készült.
Kiszerelés: 20 db/#
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben | |
energia | 1606 kJ/380 kcal |
zsír amelyből telített zsírsav |
7,4 g 0,85 g |
szénhidrát amelyből cukrok |
71 g 14 g |
fehérje | 4,8 g |
só | 10,5 g |