Leírás
Varázspác magyaros 50 g – a hagyományos magyar ízek kedvelőinek!
Egy tasak tartalmát kb. 1 kg hús pácolásához javasoljuk.
Összetevők:
ivóvíz, növényi olaj (napraforgó), étkezési só, fűszerpaprika őrlemény I. osztályú édes és fűszerpaprika granulátum, fokhagymapor, fűszerek, vöröshagyma granulátum, kukoricakeményítő, antioxidáns (citromsav), stabilizátor (xantán-gumi), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát).
Használata egyszerű: keverj össze 2–3 evőkanál étolajat a tasak tartalmával, forgasd bele a húst, majd hagyd állni legalább fél órát. Ha igazán szaftos, ízletes végeredményre vágysz, pácold hűtőben 12–24 órán keresztül.
Sütheted sütőben, serpenyőben vagy grillen – a végeredmény mindig fenséges lesz.
Átlagos tápértéktartalom 100 g termékben:
Energia: 1282 kJ / 310 kcal
Zsír: 28,9 g
- amelyből telített zsírsavak: 3,0 g
Szénhidrát: 8 g
- amelyből cukrok: 0,9 g
Fehérje: 2 g
Só: 8,5 g
A termék olyan üzemben készül, ahol előfordul glutén tartalmú gabonaféle, szója, mustár és porított tejtermék.
A képek illusztrációk, a csomagolás változhat.