A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. A MINDET ELFOGADOM gomb megnyomásával a szükséges és marketing cookie-kat is elfogadja. A Beállítások módosításával módosíthatja a cookie beállításokat, ahol bejelölheti a marketing cookie-k nem elfogadását is. A marketing cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban. A beállításokat a későbbiekben is bármikor módosíthatja a bal alsó sarokban található fogaskerékre kattintva.
 

 

6.000 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!

Nitrites pác só (sonkapác só) 25kg

Egységár: 240,00 Ft/kg
Cikkszám: 093013*
Szállítási díj: 2.159 Ft
6.000 Ft
Menny.:db
Maximálisan rendelhető mennyiség: 2!
Kívánságlistára teszem

Leírás

A nitrites pác sót a húsipar a húsok és húskészítmények pirosas színének megőrzése miatt használja.

Összetevők: étkezési só, csomósodást gátló anyag (E535), nátrium-nitrit (E250)

FONTOS! Ez egy ipari felhasználásra szánt termék. Önmagában nem alkalmas a húsok pácolására! Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet. Gyermekektől elzártan tartandó! Felhasználása: 1 kg sonkapác sót és 1 kg étkezési sót összekeverünk és a keverék felével a pácolni kívánt kb. 10-12 kg kicsontozott és előformázott bőrös vagy bőr nélküli sertéshús darabokat bedörzsöljük, majd 8-10 C hőmérsékleten állni hagyjuk. A só keverék másik felét 3 nap után 10 liter ivóvízben teljesen feloldjuk és a húsra öntjük, majd ismét állni hagyjuk a húsdarabok nagyságától függően, 6-12 napig. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni vagy locsolni kell. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, lecsöpögtetjük, majd füstöljük.

Rendelhető maximális mennyiség 2 csomag, ennél magasabb rendelési mennyiségnél kérje egyedi ajánlatunkat.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére