Leírás
Cellulózzal impregnált, különleges papírból készült, füstöt és vízpárát átengedő bél. Széleskörű a felhasználhatósága, sonkák, szárazkolbászok, szalámik gyártásához ajánlott.
Felhasználási javaslat:
Áztatás: kézmeleg (30-40 ºC) vízben alámerítve minimum 30 percig, raffolt belek használata esetén 45 percig.
Töltés: légmentesen feszesre, a javasolt töltési átmérő betartása mellett. Száradás közben követi a betöltött termék formáját, vonalát.
Zárás: klipszelő géppel vagy hagyományos kézi kötéssel
Főzés, füstölés: bélkalibertől függően, a szokásos alkalmazással
Vízgőzt áteresztő műbél. 60 cm-re szabva, akasztóhurokkal és zárókapoccsal ellátva. Felhasználási javaslat: szalámihoz, májashoz. Füstölhető, főzhető.
Töltési súly:kb. 0,90 kg/szál