Leírás
Az Étkezési keményítő sokoldalúan felhasználható, egészséges alapanyag a konyhában. Használható levesek, mártások, öntetek és desszertek sűrítéséhez; helyettesíti a rántást ételeinkben, így kevesebb zsiradék kerül ételeinkbe; alkalmazhatjuk sütemények, torták és egyéb tésztafélék könnyítéséhez, minőségének javításához; krémek, pudingok elkészítéséhez.
Összetevők: kukoricakeményítő
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben | |
energia | 1535 kJ/361 kcal |
zsír amelyből telített zsírsav |
0,0 g 0,00 g |
szénhidrát amelyből keményítő |
86 g 86 g |
fehérje | 0,5 g |
só | 0,0 g |
Az étkezési kukoricakeményítő egy sokoldalú, természetes sűrítő- és állományjavító anyag, amely nélkülözhetetlen alapanyag a háztartásban. Tökéletes választás levesek, mártások, krémek, pudingok, sütemények készítéséhez, de akár gluténmentes sütéshez is használható. Semleges ízének és kiváló sűrítő tulajdonságának köszönhetően diszkréten támogatja az ételek tökéletes állagát.
Főbb előnyök:
✅ Kiváló sűrítőhatás – Gyorsan oldódik, csomómentesen besűrít
✅ Semleges ízű – Nem befolyásolja az étel ízét
✅ Gluténmentes – Érzékenyek számára is biztonságosan használható
✅ Sokoldalú – Levesek, főzelékek, krémek, sütemények sűrítéséhez egyaránt alkalmas
Felhasználási javaslat:
Hideg folyadékban keverd el, majd forró ételhez keverve sűrítsd be
Pudingok, főzelékek, mártások készítéséhez ideális
Süteményekhez használva puhább, omlósabb állagot biztosít
Tipp:
Piskótákhoz adva könnyebb, levegősebb tésztát kapsz – cseréld ki a liszt egy részét kukoricakeményítőre!
Rendeld meg most, és tedd még tökéletesebbé házi ételeidet természetesen, adalékmentesen!