Leírás
Az étkezési burgonyakeményítő egy természetes, növényi eredetű sűrítő- és állományjavító alapanyag, amely kiválóan alkalmas levesek, főzelékek, mártások, sütemények és pudingok készítéséhez. Gluténmentes, így lisztérzékenyek is bátran használhatják, emellett semleges ízének köszönhetően nem befolyásolja az ételek eredeti ízvilágát.
Főbb előnyök:
✅ Természetes sűrítőanyag – Kiválóan sűrít, csomómentesen oldódik
✅ Semleges ízű – Nem változtatja meg az étel ízét
✅ Gluténmentes – Érzékenyek számára is biztonságos választás
✅ Sokoldalú felhasználás – Édes és sós ételekhez egyaránt alkalmas
Felhasználási javaslat:
Levesek, főzelékek, szószok, pudingok sűrítésére
Süteményekhez adva könnyebb, omlósabb tésztát eredményez
Hideg vízben elkeverve, majd forró ételhez adva fejti ki hatását
Tipp:
Ha laza, szivacsos állagú tésztát szeretnél, cseréld ki a liszt egy részét burgonyakeményítőre – garantáltan levegősebb lesz a sütemény!
Rendeld meg most, és készíts tökéletes házi ételeket természetes burgonyakeményítővel!
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben | |
energia | 1470 kJ/346 kcal |
zsír amelyből telített zsírsav |
0,0 g 0,00 g |
szénhidrát - keményítő |
86 g
86 g |
fehérje | 0,5 g |
só | 0,0 g |