Kenyér sütőszerek:
Sütőipari adalékanyagaink mind a kovászos, mind a kovász nélküli technológiát alkalmazó pékségek igényeit kielégíti. Enzimtechnológián alapuló adalékanyagaink kiválóan működnek kézi és gépi feldolgozás során is. A különleges előkeverékekkel - mint a kukoricás, burgonyás és rozskenyér előkeverék - tovább színesíthető a termékpaletta.
Péksütemény sütőszerek:
Adalékanyagainkat bármely fehértermék, illetve vizes és tejes tészta készítéséhez ajánljuk. Puha bélzetű, ropogós héjú zsemle, kifli és egyéb termékek állíthatók elő adalékanyagainkkal. Tejes tészta gyártásához javasoljuk még a keverékünket, mely nagyban megkönnyíti a gyártási folyamatokat, hiszen csak liszt, víz és élesztő hozzáadása szükséges, ez egyben költséghatékony megoldást nyújt a pékségek számára.
Finom pékáru sütőszerek:
Kiváló minőségű adalékanyagunkat bármely finom pékáru, dúsított, illetve tojással dúsított pékáruk gyártásához ajánljuk. Továbbá a különböző keverékeink használata megkönnyíti a gyártási folyamatokat, egyszerűsíti a technológiát és költséghatékony megoldást biztosít. Különböző aromájú és ízű keverékek közül válogathat, illetve ízeinket a vásárló igényei szerint alakítjuk ki.
Töltelékekhez:
Lékötőink bármely befőtt, illetve gyümölcs levét megkötik, így a feldolgozás, a sütés, továbbá az esetleges szeletelés, szállítás és tárolás során a készáru könnyen kezelhetővé válik.
Alap-, segéd- és járulékos anyagok:
Cégünk egyéb termékek tekintetében is kielégíti a partnerek igényeit, az aszkorbinsavtól kezdve a különböző liszteken, tejporon, tojásporon, ízesítő anyagokon át az egészséges táplálkozáshoz kötött anyagokig.