Egy kés, ami örök

A magas minőségben megmunkált finomacél termékeiről híres Solingen egy német város, ahonnan a legjobb pengék, kések, ollók, étkészletek származnak. A SOLINGEN a hosszú évtizedek alatt minőség tanúsító védjeggyé is vált, amit csak a legalább 40%-ban a városban megmunkált terméken lehet feltüntetni. A SOLINGEN védjegyes profi EICKER kések használata megkönnyíti és meggyorsítja a munkát, akár általános konyhai műveletekről, akár nagy mennyiségű hús feldolgozásáról van szó.

Ezek az egyedi, sorszámozott, nyomon követhető azonosítóval ellátott kések az igazi profiknak készültek, hatféle markolattípussal különböző színben kaphatók. A tökéletesen kézre álló markolat kialakítása valóban lehetővé teszi a fáradságmentes munkát, amit a kések optimális edzése és élezése is elősegít.

Egy konyhából sem hiányozhat egy jó EICKER, hiszen:

·    SOLINGEN-ben gyártott kések szigorú ellenőrzési folyamaton mennek keresztül, mire a vásárló kezébe kerülhetnek. A SOLINGEN tanúsított védjegyként is garantálja a legkiválóbb alapanyagok kifogástalan megmunkálását.

·      Tudjuk, hogy a „Made in Germany” önmagában is a magasminőségű termékek záloga.

·      Az EICKER 90 év tapasztalattal rendelkezik a profi kések gyártásában.

·      A hatféle markolattípus, minden igényt és ízlést kielégít.

·      A különböző markolat szín segít, hogy azonnal megtaláljuk, hogy épp melyikre van szükségünk.

·      Nyomon követhetőség és egyedi azonosító található minden EICKER késen, számsor, vagy szkennelhető kód formájában.

·      Minden EICKER kés megfelel a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak.

Tény, hogy egy profi kés jóval drágább lehet, mint egy bármilyen boltban beszerezhető darab, de az is vitathatatlan, hogy egy minőségi eszköz a legnehezebb munkát is megkönnyíti. Azért sem érdemes spórolni a késeken, mivel az olcsó néha jóval drágább lesz, amikor belátjuk, hogy többe kerül havonta, évente az újabb középkategóriás darabok beszerezése a használhatatlanná vált késeink helyett.

Az EICKER kések optimális edzése és élezése, a kézre álló markolat kialakításnak köszönhető minőség lehetővé teszi a szinte fáradságmentes munkát hosszú éveken keresztül. A legjobb minőségű, német gyártmányú, SOLINGEN tanúsított védjegyes EICKER kések között mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Válassz egy jó kést, hogy hosszú évekig ne legyen rá gondod!