Leírás
A tasak tartalmához (50 g) keverjünk hozzá 2-3 evőkanál étolajat, és ebbe forgassuk bele a húst. Hagyjuk legalább fél órát pácolódni, majd süssük meg sütőben, serpenyőben vagy grillen. Sütés után ízlés szerint sózzuk meg. Finomabb lesz a hús, ha 12-24 órán át hűtőszekrényben pácoljuk. A tasak tartalma (50 g) kb. 1 kg húshoz elegendő. Ajánlott egyéb húsételek, raguk és mártások ízesítéséhez is.
Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. Szav.idő: 2025.07.09.
Átlagos tápértéktartalom 100 g termékben
Energia: 1318 kJ / 319 kcal
Zsír: 28,0 g
- amelyből telített zsírsavak: 2,90 g
Szénhidrát: 12 g
- amelyből cukrok: 3,0 g
Fehérje: 2 g
Só: 8,5 g
Összetevők: ivóvíz, növényi olaj (napraforgó), étkezési só, fűszerpaprika őrlemény I. osztályú édes, fűszerek, vöröshagyma granulátum, chilipor, cukor, kukoricakeményítő, paradicsompor, antioxidáns (citromsav), stabilizátor (xantángumi), fűszerkivonatok (csípős paprikakivonattal), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátriumbenzoát), aroma.
A termék olyan üzemben készül, ahol előfordul glutén tartalmú gabonaféle, szója, mustár és porított tejtermék.