Leírás
A tasak tartalma kb. 330 kg nyers hús pácolására elegendő.
Felhasználási javaslat 10 kg húshoz: 150 g fűszerkeveréket 1 kg konyhasóval jól összekeverünk, majd a fűszeres sót a húsra erősen rádörzsöljük. További 150 g fűszerkeveréket 3 nap után 2 liter vízben feloldunk és utána a húsra öntjük. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni, vagy locsolni kell 14-20 napig, a hús nagyságától függően. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, leszárítjuk és azután füstöljük.
Összetevők: étkezési só, őrölt koriander, őrölt majoranna, őrölt fehérbors, őrölt szerecsendió, őrölt fűszerkömény, őrölt babérlevél, fűszer aroma, tartósítószer (E250).
Allergénmentes üzemben csomagolt termék.
A képek illusztrációk, a termék csomagolása változhat.
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben | |
energia | 178 kJ/43 kcal |
zsír amelyből telített zsírsav |
1,7 g 0,39 g |
szénhidrát amelyből cukrok |
4 g 0,4 g |
fehérje | 1 g |
só | 92 g |