Leírás
A feketebors eredeti szülőföldje az Indiát körülvevő trópusi területek. A borsszemek pikáns, zamatos ízűek. Javarészt sertés- és marhahúsokhoz használjuk, de levesek és mártások kiegészítője is lehet.
Tipp: Használja a feketeborsot sötét ételekhez, a világosabbakhoz pedig a fehérborsot. Az egész borsot tovább kell főzni, mert fokozatosan adja ki az aromáját.
Próbáljon ki más Konyhavarázs termékeket is!
A termék glutén tartalmú gabonaféléket, szóját, mustárt, zellert és tejet is felhasználó gyártóüzemben készült.
Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára. Szav.idő: 2025.12.01.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!