A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. A MINDET ELFOGADOM gomb megnyomásával a szükséges és marketing cookie-kat is elfogadja. A Beállítások módosításával módosíthatja a cookie beállításokat, ahol bejelölheti a marketing cookie-k nem elfogadását is. A marketing cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban. A beállításokat a későbbiekben is bármikor módosíthatja a bal alsó sarokban található fogaskerékre kattintva.
Ha esik az eső
Fontos, hogy zárt helyre semmiképp se meneküljünk gázas vagy faszenes grillel. A legjobb, ha van egy hatalmas napernyő, ami alatt elfér a vendégsereg és a grillsütő is.
Több tüzelőre lesz szükség
A hűvösebb időben nehezebben fog felfűteni a grill, ezért több tüzelőre lesz szükség. Erre azért is célszerű felkészülni, nehogy meglepetés érjen minket és sütés közben fogyjon el a tüzelő.
Grillzöldség kicsit másképp
A falevelek hullásával együtt megjelennek az őszi zöldségek is, amiket kevésbé szoktunk a grillre dobni, pedig talán még finomabbak, mint a nyári társaik. A friss, színes, illatos sütőtök, édesburgonya, a kelbimbó és zeller nagyon ízletesek lesznek, ráadásként egy kis fügét és körtét is tehetünk mellé, hogy még pikánsabb legyen a grillzöldségünk.
Hosszabb pácolás
Az őszi grillparty egyik nagy előnye, hogy nem kell annyira tartanunk a húsok romlásától. A nyári hőségben nagyobb eséllyel fordulhat elő, hogy romlásnak indul a hús, de a hűvös időben érdemes legalább egy nappal a sütés előtt bepácolni a sütnivalót. Így a húsok minden részét átjárják a fűszerek és az ízek, amitől omlós és ízletes lesz minden falat.
A Böllér fűszerek a grillparty-t is megízesítik. Íme a kínálatunk>>