Leírás
A tasak tartalmához keverjünk hozzá 2-3 evőkanál étolajat, és ebbe forgassuk bele a húst. Hagyjuk legalább fél órát pácolódni, majd süssük meg sütőben, serpenyőben vagy grillen. Sütés után ízlés szerint sózzuk meg. Finomabb lesz a hús, ha 12-24 órán át hűtőszekrényben pácoljuk. A tasak tartalma kb. 1 kg húshoz elegendő. Ajánlott egyéb húsételek, raguk és mártások ízesítéséhez is.
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben:
Energia: 1329 kJ / 321 kcal
Zsír: 27,2g
- amelyből telített zsírsavak: 3,30 g
Szénhidrát: 16 g
- amelyből cukrok: 11,8 g
Fehérje: 1 g
Só: 8,5 g
Összetevők: víz, növényi olaj(napraforgó), cukor, étkezési só, fűszerek, vöröshagyma granulátum, chilipor, kukoricakeményitőá, antioxidáns (citromsav), stabilizátor (xantán-gumi), tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), csípős paprika kivonat.
A termék olyan üzemben készül, ahol előfordul glutén tartalmú gabonaféle, szója, mustár és porított tejtermék.