Leírás
A tasak tartalmához keverjünk hozzá 2-3 evőkanál étolajat, és ebbe forgassuk bele a húst. Hagyjuk legalább fél órát pácolódni, majd süssük meg sütőben, serpenyőben vagy grillen. Sütés után ízlés szerint sózzuk meg. Finomabb lesz a hús, ha 12-24 órán át hűtőszekrényben pácoljuk. A tasak tartalma kb. 1 kg húshoz elegendő. Ajánlott egyéb húsételek, raguk és mártások ízesítéséhez is.
Összetevők: ivóvíz, növényi olaj (napraforgó), étkezési só, fűszerpaprika őrlemény I. osztályú, édes, fűszerek, vöröshagyma granulátum, chilipor, fokhagymapor, cukor, kukoricakeményítő, paradicsompor, antioxidáns (citromsav), sárgarépa granulátum, paszternák granulátum, póréhagyma granulátum, stabilizátor (xantángumi), feketebors-kivonat, csípőspaprika-kivonat, tartósítószerek (kálium-szorbát, nátrium-benzoát), aroma
Kiszerelés: 30 db/#
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben | |
energia | 1318 kJ/319 kcal |
zsír amelyből telített zsírsav |
28 g 2,9 g |
szénhidrát amelyből cukrok |
12 g 3 g |
fehérje | 2 g |
só | 8,5 g |