A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. A MINDET ELFOGADOM gomb megnyomásával a szükséges cookie-kat elfogadja. A Beállítások módosításával módosíthatja a cookie beállításokat, ahol bejelölheti a marketing cookie-k elfogadását is. A marketing cookie-k segítenek abban, hogy az Ön érdeklődési körének megfelelő reklámokat és termékeket jelenítsük meg a webáruházban. A beállításokat a későbbiekben is bármikor módosíthatja a bal alsó sarokban található fogaskerékre kattintva.
 

 

320 Ft
Menny.:db

Sonkapác só (nitrites) 1000 g

Egységár: 320,00 Ft/kg
Cikkszám: 103003S
Szállítási díj: 2.159 Ft
320 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Már régen hiányolták a böllérek, hogy nem kapnak tiszta húsipari nitrites pác sót.

Ezért hoztuk forgalomba az 1 kg-os kiszerelésű Böllér Sonkapác sót. A nitrites pác sót a húsipar a húsok és húskészítmények pirosas színének megőrzése miatt használja.

Összetevők: étkezési só, csomósodást gátló anyag (E535), nátrium-nitrit (E250)

FONTOS! Ez egy ipari felhasználásra szánt termék. Önmagában nem alkalmas a húsok pácolására! Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet. Gyermekektől elzártan tartandó! Felhasználása: Az 1000 g sonkapác sót és 1000 g étkezési sót összekeverjük és a keverék felével a pácolni kívánt kb. 10-12 kg kicsontozott és előformázott bőrös vagy bőr nélküli sertéshús darabokat bedörzsöljük, majd 8-10 C hőmérsékleten állni hagyjuk. A só keverék másik felét 3 nap után 10 liter ivóvízben teljesen feloldjuk és a húsra öntjük, majd ismét állni hagyjuk a húsdarabok nagyságától függően, 6-12 napig. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni vagy locsolni kell. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, lecsöpögtetjük, majd füstöljük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére