Sonkapác só (nitrites) 1000 g (szav. idő: 2024.11.13.)

Egységár: 230,00 Ft/kg
Cikkszám: 103003S
Szállítási díj: 2.159 Ft
320 Ft 230 Ft
Az akció időtartama: 2024. 05. 17. -
Menny.:db
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Sonkapác só (nitrites) 1000 g (szav. idő: 2024.11.13.)
320 Ft 230 Ft
Az akció időtartama: 2024. 05. 17. -
Menny.:db

Leírás

Már régen hiányolták a böllérek, hogy nem kapnak tiszta húsipari nitrites pác sót.

Ezért hoztuk forgalomba az 1 kg-os kiszerelésű Böllér Sonkapác sót. A nitrites pác sót a húsipar a húsok és húskészítmények pirosas színének megőrzése miatt használja.

Összetevők: étkezési só, csomósodást gátló anyag (E535), nátrium-nitrit (E250)

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

Szavatossági idő: 2024. 11.13.

FONTOS! Ez egy ipari felhasználásra szánt termék. Önmagában nem alkalmas a húsok pácolására! Felhasználása kizárólag hagyományos konyhasóval keverten, a csomagolóanyagon található utasítás szerint történhet. Gyermekektől elzártan tartandó! Felhasználása: Az 1000 g sonkapác sót és 1000 g étkezési sót összekeverjük és a keverék felével a pácolni kívánt kb. 10-12 kg kicsontozott és előformázott bőrös vagy bőr nélküli sertéshús darabokat bedörzsöljük, majd 8-10 C hőmérsékleten állni hagyjuk. A só keverék másik felét 3 nap után 10 liter ivóvízben teljesen feloldjuk és a húsra öntjük, majd ismét állni hagyjuk a húsdarabok nagyságától függően, 6-12 napig. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni vagy locsolni kell. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, lecsöpögtetjük, majd füstöljük.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Téliszalámi jellegű fűszerkeverék 350 g

920 Ft 635 Ft
Kívánságlistára teszem

Parasztkolbász fűszerkeverék 200 g

920 Ft
Kívánságlistára teszem

Konyhavarázs Feketebors őrölt 20 g

150 Ft
Kívánságlistára teszem

Konyhavarázs Fűszerkömény egész 20 g

100 Ft
Kívánságlistára teszem