Leírás
A tasak tartalma 10 kg nyers hús pácolására elegendő.
Felhasználási javaslat: a pácfűszer felét 1 kg konyhasóval jól összekeverjük, majd a fűszeres sót a húsra erősen rádörzsöljük. A pácfűszer másik felét 3 nap után 2 liter vízben feloldjuk és utána a húsra öntjük. Amennyiben a páclé nem lepi el a húst, azt naponta forgatni, vagy locsolni kell 14-20 napig, a hús nagyságától függően. A pácolás befejeztével a húst lemossuk, leszárítjuk és azután füstöljük.
Összetevők: étkezési só, őrölt koriander, őrölt majoranna, őrölt fehérbors, őrölt szerecsendió, őrölt fűszerkömény, őrölt babérlevél, fűszer aroma, tartósítószer (E250).
Átlagos tápérték tartalom 100 g termékben | |
energia | 178 kJ/43 kcal |
zsír amelyből telített zsírsav | 1,7 g 0,39 g |
szénhidrát amelyből cukrok | 4 g 0,4 g |
fehérje | 1 g |
só | 92 g |
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.