Leírás
A zsák tartalma kb. 500 kg parasztkolbász elkészítéséhez elegendő.
Felhasználási javaslat 10 kg kolbász elkészítéséhez: 7 kg száraz sertéshúst és 3 kg hasaalja szalonnát nagylyukú darálón ledaráljuk. Hozzáadunk 250 g konyhasót és 200 g fűszerkeveréket, majd jól összekeverjük. Lehetőség szerint 1 napig állni hagyjuk, majd másnap sertés vékonybélbe töltjük, ügyelve arra, hogy levegős ne legyen. Tetszés szerinti méretre pározva 24 órán át szikkasztjuk, majd füstöljük és szárítjuk.
Összetevők: fűszerpaprika őrlemény, őrölt fűszerkömény, szőlőcukor, fokhagymagranulátum (6%), ízfokozó (nátrium-glutamát), őrölt feketebors, antioxidáns (aszkorbinsav), fűszerkivonat.
Vélemények
Erről a termékről még nem érkezett vélemény.