Telefonszám: +36-89/512-596 E-mail cím: webaruhaz@boller.hu 

Termékkereső

el120901

 images logok 2018 sorban

 

Termékeinket online is megrendelheti:   http://www.boller.hu/webaruhaz/sutoipari-termekek

Kenyér sütőszerek: 

Sütőipari adalékanyagaink mind a kovászos, mind a kovász nélküli technológiát alkalmazó pékségek igényeit kielégíti. Enzimtechnológián alapuló adalékanyagaink kiválóan működnek kézi és gépi feldolgozás során is. A különleges előkeverékekkel - mint a kukoricás, burgonyás és rozskenyér előkeverék - színesíthetik a termékpalettájukat.

feher es barna kenyer masolata

 

Péksütemény sütőszerek: 

Adalékanyagainkat bármely fehértermék, illetve vizes és tejes tészta készítéséhez ajánljuk.

Puha bélzetű, ropogós héjú zsemle, kifli és egyéb termékek állíthatók elő adalékanyagainkkal.

Tejes tészta gyártásához javasoljuk még a keverékünket, mely nagyban megkönnyíti a gyártási folyamatokat, hiszen csak liszt, víz és élesztő hozzáadása szükséges, ez egyben költséghatékony megoldást nyújt a pékségek számára.

zsomle kifli bagette masolata

 

Finom pékáru sütőszerek: 

Kiváló minőségű adalékanyagunkat bármely finom pékáru, dúsított, illetve tojással dúsított pékáruk gyártásához ajánljuk.

Továbbá a különböző keverékeink használata megkönnyíti a gyártási folyamatokat, egyszerűsíti a technológiát és költséghatékony megoldást biztosít. Különböző aromájú és ízű keverékek közül válogathat, illetve ízeinket a vásárló igényei szerint alakítjuk ki.

kalacs croisant turos taska masolata

 

Töltelékekhez:

Lékötőink bármely befőtt, illetve gyümölcs levét megkötik, így a feldolgozás, a sütés, továbbá az esetleges szeletelés, szállítás és tárolás során a készáru könnyen kezelhetővé válik.

makos turos retes 0053 masolata

 

Alap-, segéd- és járulékos anyagok:

Cégünk egyéb termékek tekintetében is kielégíti az Önök igényeit, az aszkorbinsavtól kezdve a különböző liszteken, tejporon, tojásporon, ízesítő anyagokon át az egészséges táplálkozáshoz kötött anyagokig. 

 

Termékeinket online is megrendelheti:   http://www.boller.hu/webaruhaz/sutoipari-termekek