Telefonszám: +36-89/512-596 E-mail cím: webaruhaz@boller.hu 

Termékkereső

el120901

 images logok 2018 sorban

uzem_2006_juni
 

1991. Cégalapítás
A Böllér Kft. megkezdte a természetes bélfeldolgozó tevékenységet a Veszprém megyei Pápán húsipari és kiskereskedelmi területen is egyaránt
1993. Új, korszerű bélfeldolgozó üzem létesítése Pápán, műbél forgalmazás kezdete
1995. Fűszerforgalmazás kezdete húsiparok részére
1997. Engedély megszerzése az EU piacaira történő bél szállításhoz.

fuszeruzem2000. Házi disznótoros fűszerkeverék család megjelenése, újdonságdíj a FOODAPEST kiállításon Kiváló magyar élelmiszer védjegy elnyerése a termékcsaládra.
2001. A Böllér Kft. Magyarországon a 3. legjelentősebb húsipari kiszolgáló vállalat.
2003. Új fűszerüzem és irodaépület átadása, Gasztronómiai fűszer üzletág elindítása, Böllér márkás fűszerek megjelenése, Saját gyártású húsipari fűszerkeverékek megjelenése

2005. Varázspác folyékony fűszerkeverék megjelenése

2006. A Böllér Kft. Magyarország 2. számú gasztronómiai fűszerbeszállítója, Laci bácsi fűszerei termékcsalád megjelenése, Czuki márkás Laci bácsi cukrászdája termékcsalád megjelenése

2009. A 2008-ig tartó időszak is sikeres volt, mind a bél mind a fűszereladás terén,
ennek ellenére 2009. január 1. – jével jelentős változás történt a cég életében.
Kiválással, jogutódlással tevékenységi köröknek megfelelően a Böllér Kft. megmaradása mellett három új Kft. alakult.
 • Böllér Bélfeldolgozó Kft.
 • Böllér Fűszer Kft.
 • Böllér-Ker Kft.
 
 
 

Böllér Bélfeldolgozó Kft.

uzem

inscaLegfontosabb tevékenységünk a vásárolt tisztított sertés vékonybél osztályozása a húsipari vállalkozások számára. Feldolgozunk ezen kívül még sertés vastagbelet, sertés vakbelet, sertés culárét és sertés gyomrot is. Külföldről vásárolunk, sertés vékonybeleket, marha vékony - és vastag bélféleségeket is melyeket igény szerint dolgozunk fel és értékesítünk. Egyik legfontosabb partnerünk a Pápai Hús 1913 Kft., de több más vágóhíddal is kapcsolatba állunk. Termékeinket az ország egész területén a Böllér Ker Kft. és a Böllér Food Kft. értékesíti. 
 
 
 
 
Cégünk húsipari felhasználók részére és kiskereskedelmi fogyasztók részére egyaránt kínálja a termékeket széles választékban, változatlan minőségben. Sertés-, marha-, juh-, és lóbelek különböző kiszerelésben elérhetőek.

Húsipari felhasználók részére:

 • osztályozott sertés vékonybelek
 • marha vékony- és vastag belek
 • sertés vakbél
 • osztályozott sertés culárék
 • sertés vastagbelek
 • osztályozott juhbelek
 • lóbél

Kiskereskedelmi forgalom számára csomagolt bélféleségek:

 

Sertés vékonybél 10 m zacskós

 

Polyetilén zacskóba csomagolt sertés vékony, vastag-, vakbél, és culáré bélféleségek

 
Marha vékonybél 10 m zacskós

Polyetilén zacskóba csomagolt marha vastag- és vékony bélféleségek

Sertés vékonybél 100y fogyi vödörben

 

A felsorolt bélféleségek dézsmazáras műanyag dobozos csomagolásban

 
Fibrous disznósajtbél 2mCollagén D50 szalámibél 10m
Darabolt és csomagolt szalámi bélféleségek

Böllér Bélfeldolgozó Kft.

Böllér Bélfeldolgozó Kft.

8500 Pápa, Külső Veszprémi út 40.

 
NévBeosztásTelefon
Tóth Ernő Ügyvezető 89/512-599
Ügyintézés, rendelésfelvétel   89/512-584
inscanatural_casing_des05_rv08

Legfőbb elvünk, amelynek köszönhetjük vállalkozásunk sikerét: Pontosan megismerni vevőink igényét, és azt személyre szabottan kiszolgálni.

A BÖLLÉR-KER KFT. 2009-es év kezdetén alakult a Böllér Kft-ből történt kiválással. Fő tevékenységi körünk természetes és műbelek értékesítése húsipari vállalkozások részére. Emellett forgalmazunk fűszereket, fűszerkeverékeket, adalékanyagokat és csomagolóanyagokat. Partnereink között tudjuk az összes jelentős húsipari céget Magyarországon, és nagyon sok kisebb volument előállító vállalkozást. Élelmiszerboltok és húsboltok felé értékesítünk kis kiszerelésű csomagolt természetes és műbeleket, valamint fűszereket, fűszerkeverékeket. Értékesítő kollégáink az ország minden pontjára eljutnak, hogy segítsék partnereink munkáját. Megbízható logisztikai partnereink segítségével az ország egész területére vállalunk kiszállítást.

Fontosabb partnereink a teljesség igénye nélkül:

 • BABATI ÉS TÁRSA KFT.
 • DARNÓ HÚS
 • GALLICOOP PULYKAFELDOLGOZÓ ZRT.
 • GYULAI HÚSKOMBINÁT ZRT.
 • KOMETA 99 ZRT.
 • MERIAN FOODS KFT.
 • PÁPAI HÚS 1913 KFT.
 • PICK SZEGED ZRT.
 • PRIVÁT HÚS KFT.
 • SPAR MAGYARORSZÁG KFT.
 • YOUNG HÚS KFT.
 • ZIMBO PERBÁL KFT.

 

Böllér-Ker Kft.

8500 Pápa, Külső Veszprémi út 40.

Fax: +36-89/999-672, +36-89/999-673

Tel.: +36-89/512-595, +36-89/512-596

Áruátvétel: Pápa, Győri út 4. 7:00-13:00
Telefonszám: 20/486-5473, 20/437-1560

 

 


NévBeosztásTelefon
Taskó Péter Ügyvezető  
Pethő Anita Kisker-gasztro üzletág vezető  
Mesterháziné Horváth Éva Rendelésfelvétel 20/219-0800
Márkus Anett Üzemvezető  
Horváth Attila Értékesítő  
Szőke László Kisker-gasztro értékesítő  
Krenács Viktória Értékesítő  
Nagy Sándor Értékesítő  
Pethő Tamás Értékesítő  
Sebők István Kisker-gasztro értékesítő
 

A Böllér Fűszer Kft. 2009. január elején a Böllér Kft-ből kiválással, jogutódlással jött létre az üzemekben dolgozó kiváló törzsgárda megtartásával. Elsődleges tevékenységi köre a húsipari cégek fűszerkeverékekkel, adalékanyagokkal és zsákos fűszerekkel történő ellátása, emellett a kisker, gasztro fűszerek, fűszerkeverékek előállításával és csomagolásával is foglalkozik. A saját receptura alapján kevert fűszerkeverékek előállítása, csomagolása a húsipari vállalkozások egyedi megrendelése szerint feldolgozási mennyiséghez kiszerelve (alutasakos vagy műanyag zsákos kivitelben) történik. 
Csomagolóüzemünkben 2 csomagológéppel dolgozunk: egy párnatasakos csomagológéppel, amellyel a kis kiszerelésű, és egy tömlőtasakos csomagológéppel, amellyel pedig a nagyobb kiszerelésű termékek gyártását bonyolítjuk le.

sz2020


A projekt megvalósításának helye: Pápa, Külső Veszprémi út 40. 
A Támogatás mértéke: 50%
A projekt fizikai befejezésének dátuma: 2018. 09. 28.

A projekt tartalmának bemutatása:
A vevői elvárásoknak megfelelően az élelmiszeripar egyre nagyobb hangsúlyt fektet az allergénmentes termékek gyártására. A Böllér Fűszer Kft. is igyekszik ezen elvárásoknak teljes körűen megfelelni, ami csak folyamatos fejlesztésekkel, beruházásokkal lehetséges. 
Jelenlegi technológiánkban az allergénmentes termékek és az allergén alapanyagokat tartalmazó termékek gyártása ugyanazon a helyen, de időben elkülönítve történik. A keresztszennyeződések ellen úgy védekezünk, hogy külön raktárhelyiségben, a többi terméktől elszeparálva tároljuk az allergén alapanyagokat.
Termékváltásnál a keverőt kimossuk, kifertőtlenítjük, majd a minőségügyi szakember gyorstesztekkel ellenőrzi, hogy nem maradt-e a keverőben allergén alapanyag. A technológiai sorrendet is úgy állítjuk fel, hogy először az allergénmentes termékeket gyártjuk, majd ezután következik az allergén alapanyagokat tartalmazó termékek gyártása. Keverőkapacitásunk jelenleg 250 kg, ami nem teszi lehetővé a hatékony gyártást.
 Jelen projektünk keretében az allergénmentes termékek gyártása térben is el fog különülni az allergénes termékekétől, mivel azok gyártása egy elszeparált helyiségben ill. termékvonalon fog történni. Ez vonatkozik az alapanyagok és végtermékek tárolására is. A beruházás során egy ilyen   "allergénmentes" technológiai sor kialakítására kerül sor, ami által jelentősen növekszik a kapacitásunk (a jelenlegi gyártósorunkon tovább folyhat a nem allergénmentes termékek gyártása), hatékonyabban, megbízhatóbban tudjuk kiszolgálni a partnereinket. Fertőtlenítésre, mosásra és   minőségügyi szakember tesztjeire a korábbi időszak 
gyakorlatának megfelelően már nem lesz szükség mivel teljes mértékben eleget teszünk az élelmiszer higiéniai elvárásoknak és ezáltal a vevői igényeknek, jóval nagyobb megrendelésre számíthatunk, amelyet reményeink szerint így képesek leszünk kielégíteni. A jövőben nem fog fennállni a technológia esetleges nem megfelelő módon történő mosása és fertőtlenítése esetén a "szennyeződés" veszélye, ezért a vevőkör is nagyobb bizalommal lesz allergénmentes termékeink iránt. 
A nagyobb termelési kapacitás és a térben elválasztott két technológia miatt lehetőségünk lesz termékkörünket is bővíteni. A beruházás eszközigénye: terveink között szerepel 2 db TUK-400-as gyorskeverő megvásárlása, amelyhez 2 db mobil emelő-billentő szerkezetet és 6 db mobil tárolóedényt csatlakoztatnánk. A  beméréshez 3 db    padozati mérleget szerzünk be. Mindegyik mérleg hitelesíthető. 
Továbbá teljesen saját erőből megvásárlásra kerülnek mobil szkennerek is. A jelenlegi vállalatirányítási rendszerünk továbbfejlesztéseként egy vonalkódrendszer kerül bevezetésre, melyet szintén önerőből finanszírozunk. Ehhez szükségesek a szkennerek. Nagyon fontosnak tartjuk, s az élelmiszerbiztonsági előírások is megkívánják, hogy minden termék nyomon követhető legyen. A vonalkódrendszer bevezetése, a mobil szkennerek használata minimalizálja a hibázások lehetőségét, nyomonkövethetőség, készletgazdálkodás szempontjából pontos adatokat szolgáltat.