Telefonszám: +36-89/512-596 E-mail cím: info@boller.hu

Termékkereső

el120901

 images logok 2018 sorban

A húsfeldolgozáshoz nemcsak a hús, de a megfelelő eszközök is nélkülözhetetlenek! A nem megfelelő szerszámok nélkül a munka nemhogy lassabban halad, de van, hogy egyáltalán kivitelezhetetlen, vagy éppen a hús fogyasztáskor okozhat problémát egy szilánkosra fűrészelt csont. Ha szeretnénk vevőinknek gyors és megbízható húst átadni, vagy csak otthonunkban szeretnénk megkönnyíteni a hús feldolgozásának folyamatát, akár a disznóvágás vagy akár a konyhai munkálatok során, akkor a következő kellékeket semmiképp ne nélkülözzük!

Bővebben: TOP 5 hentesszerszám, amit nálunk is megkaphat

A Vadász egyik leghasznosabb eszköze a vadászkése, amely semmiképpen nem hiányozhat az eszköztárából. A megfelelő vadászkés kiválasztásához megannyi szempontot kell figyelembe venni. Cikkünkben összegyűjtöttük azokat a leghasznosabb tippeket, melyeket tapasztalt vadászok osztottak meg velünk a jó vadászkés kiválasztásának titkairól.

Bővebben: Tippek vadászoknak, vadászoktól

A nyár még javában tombol, így Önnek is bőven van még ideje, hogy szuper nyári ételeket készítsen el. Ilyenkor a sütés, főzés, grillezés jó alkalom arra, hogy új dolgokat próbáljon ki, és kedvére kísérletezzen az ízekkel, az ételekkel. A grillezésnek nagyon sok feltétele, íratlan szabálya van, ezért nagyon nem mindegy hogy kezd neki.

Bővebben: Tudja, mi a tökéletes pác titka? Most megsúgjuk Önnek!

Hiába köszöntött be az ősz, szerencsére a grillételek ebben az évszakban is pont olyan finomak, mint a nyári hónapokban. Sőt, ha őszinték akarunk lenni, talán még jobban is esik a grill melege ilyenkor, amikor nincs kánikula.

Bővebben: Őszi grilltippek- a siker titka

A nyári időszak bár nem a disznóvágás főszezonja, hiszen ilyenkor inkább elfogyasztjuk azt, amit disznóvágáskor földolgoztunk, megtöltöttünk és szépen eltettük a mélyhűtőbe vagy a spájzba. Azonban egy originál böllér nyáron sem pihen, hiszen a meleg hónapok a szuper kerti partik hónapjai.

Bővebben: A kerti partik böllére és egy fantasztikus bográcsos recept

1. oldal / 7