Faapríték 15 kg zsákban (kicsi méretű)

Egységár: 700,00 Ft/kg
Cikkszám: 091265*
Szállítási díj: 2.159 Ft
10.500 Ft
Menny.:db
Faapríték 15 kg zsákban (kicsi méretű)
10.500 Ft
Menny.:db

Leírás

Prémium minőségű faapríték füstöléshez: gőzölt bükk.

Kicsi szemcseméret, nagy hatékonyság

A prémium minőségű faaprítékunk, gőzölt bükkből, kifejezetten füstöléshez készült, hogy a legjobb eredményt biztosítsa. A finom, 1-2 mm szemcseméretű apríték kiválóan alkalmas a professzionális és otthoni használatra egyaránt.

Kiemelkedő előnyök:

Füstaktív: Az apríték rendkívül füstaktív, intenzív füsttel gazdagítja az ételeket, amely mély és autentikus ízt kölcsönöz.

Rövid füstölési idő: Gyors eredményt érhet el, mivel az apríték gyorsan és hatékonyan füstöl, időt és energiát takarítva meg.

Vonzó szín: A füstölés során a faapríték gyönyörű, étvágygerjesztő színt ad a hús- és kolbásztermékeknek, amely látványosan javítja az ételek megjelenését.

Gazdaságos fogyasztás: Kisebb mennyiség is elegendő a kívánt eredmény eléréséhez, ami hosszú távon gazdaságosabb használatot jelent.

Állandó minőség: Minden egyes csomag állandó minőséget garantál, így minden füstölési folyamat során ugyanazt a kiváló eredményt érheti el.

Megbízható füstölési folyamat: A prémium apríték biztosítja a megbízható füstölési folyamatot, így a végeredmény mindig kiváló minőségű lesz.

Pormentes: A termék pormentes, ami tisztább és kényelmesebb használatot biztosít.

Ideális használat:

Ez a prémium minőségű faapríték ideális választás minden füstölési projekthez, legyen az hús, kolbász vagy más füstölt ételek. Használja bizalommal, hogy ételei a legjobb ízűek és a legvonzóbbak legyenek.

Vásároljon Most!

Szerezze be a prémium minőségű gőzölt bükk faaprítékot most, és tapasztalja meg a különbséget, amit ez a kiváló termék nyújt füstölési folyamataihoz.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Kapcsolódó termékek

Halászlé alap 50 g

215 Ft
Kívánságlistára teszem

Gulyásleves alap 50 g

215 Ft
Kívánságlistára teszem

Fűszerpaprika édes I.o. 80g import

315 Ft
Kívánságlistára teszem

Konyhavarázs Paprikás-hagymás fűszerkeverék 30g

155 Ft
Kívánságlistára teszem