Böllér suli

A tökéletes húsvéti sonka titka recepttel
Íme nagyanyáink titka: így lesz isteni és omlós a húsvéti sonka!
A húsvéti sonka elkészítése: bemész a boltba, lekapsz egy húsdarabot a polcról, áztatod, főzöd, majd tálalod. Ennyire egyszerű lenne?

Február a téliszalámi hónapja

Remegve imádjuk a kocsonyát
A kocsonya a magyar konyha egyik remekműve. Igen kedvelt ünnepi étel, és a másnapos gyomor megmentője.

A malac kitúrja a szerencsét

Csípős időben készül a csípős kolbász

Disznótoros töltött káposzta titka
Szilveszter, karácsony, húsvét, disznótor vagy keresztelő alkalmával biztosan töltött káposzta (is) kerül az ünnepi asztalra. Sőt, hagyományos lakodalom elképzelhetetlen nélküle, hiszen a káposzta a tradicionális éjfél utáni menü.

András napját várja minden húsimádó!
Az 1960-as évek előtt Magyarországon a falusi háztartásokban nem volt hűtőszekrény, ezért a disznóvágások ideje akkor érkezett el, amikor beálltak a tartós fagyok. Ez nagyjából november végét jelentette. A magyar nép az efféle munkák kezdetét szívesen köti valamilyen jeles naphoz, így lett Szent András disznóölő.

TOP 5 hentesszerszám
TOP 5 hentesszerszám, amit nálunk is megkaphatsz!
A húsfeldolgozáshoz nemcsak a hús, de a megfelelő eszközök is nélkülözhetetlenek! A nem megfelelő szerszámok nélkül a munka nemhogy lassabban halad, de van, hogy egyáltalán kivitelezhetetlen, vagy éppen a hús fogyasztáskor okozhat problémát egy szilánkosra fűrészelt csont. Ha szeretnénk vevőinknek gyors és megbízható húst átadni, vagy csak otthonunkban szeretnénk megkönnyíteni a hús feldolgozásának folyamatát, akár a disznóvágás vagy akár a konyhai munkálatok során, akkor a következő kellékeket semmiképp ne nélkülözzük!

Disznótoros fűszer kisokos
