A weboldal viselkedésalapú reklám cookie-kat használ, az adatkezelésre az Adatkezelési tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kerül sor. A MINDET ELFOGADOM gomb megnyomásával a szükséges és a marketing cookiekat is elfogadja. A Beállítások módosításával módosíthatja a cookie beállításokat. A beállításokat a későbbiekben is bármikor módosíthatja a bal alsó sarokban található fogaskerékre kattintva.
 

 

Böllér suli

3+1 kolbász TIPP a legfinomabb eredményért

3+1 kolbász TIPP a legfinomabb eredményért

A házi kolbász pofon egyszerű termék nem kell hozzá csak, hús, zsiradék, piros paprika, csípős piros paprika, fokhagyma, só, kömény, meg persze sertés- vagy marhabél, amibe beletöltjük. Hangzik a nagy igazság... Csak ennyi, gondolhatnánk? Egyébként tényleg nem bonyolult otthon, magunknak tölteni, de a tökéletes eredmény érdekében jobb ha a következő pár tippet megfogadjuk. Ezek segítségével ugyanis, jobb ízű- jól eltartható végterméket kapunk.

De vegyük is őket sorra.

Eicker kések egy hentes szemével

Eicker kések egy hentes szemével

Mit mond az Eicker késekről egy Németországot (is) megjárt hentes?

Sok éves szakmai tapasztaltunkra támaszkodva tudjuk, hogy az egyedi, sorszámozott nyomon követhető azonosítóval ellátott kések az igazi profiknak készültek. Kétféle markolattípus, ami minden igényt és ízlést kielégít. 6 különböző színű markolattal kapható. Az EICKER kések optimális edzése és élezése és a kézre álló markolat kialakítása által valóban lehetővé teszi a szinte fáradságmentes munkát. Egy konyhából sem hiányozhat egy jó Eicker!

Hogyan aprítsam a húst a kolbászhoz?

Hogyan aprítsam a húst a kolbászhoz?

A kolbászhoz felhasználni kívánt húst és szalonnát mindössze akkorára kell feldarabolnunk, egy megfelelően éles késsel, hogy az a húsdaráló öblös nyílásán átférjen.
Az oldal tetejére