Termékkereső

el120901

Főbb csoportok:

1. NATÚR FŰSZEREK

boller_0014

  • Csomagolt és zsákos (lédig) kiszerelésben kerülnek értékesítésre.
  • Alapfűszerek (pl. feketebors, fahéj, koriander)
  • Zöldfűszerek (pl. majoranna, bazsalikom, petrezselyem)
  • Paprikák (import és magyar paprikák pl: csemege,édesnemes,különleges és rózsa csípős minőségben)
  • Hagymák (pl. fokhagyma, vöröshagyma, metélőhagyma)


2. FŰSZER KEVERÉKEK

  • KOMBI FŰSZERKEVERÉKEK (antioxidáns, emulgeálószer, fűszerek, növényi kivonatok, aroma, színezék)
  • KOMPLEX KEVERÉKEK (kombi keverék kiegészítve rosttal, fehérjével, szénhidráttal)
natur_fuszerek2
  • Szárazáruk
  • Vörösáruk (párizsi, virsli)
  • Mozaikos húskészítmények, felvágottak
  • Füstölt-főtt kolbászok
  • Nyers, sütnivaló kolbászok, hurkák
  • Disznósajtok
  • Májasok
  • PÁCOK
    PÁC FŰSZERKEVERÉKEK, FŰSZERSÓK
    INJEKTÁLHATÓ ÉS TUMBLERES PÁCOK

    Füstölt nyers és félfőtt termékek

    Füstölt főtt termékek:
    - hozzáadott fehérje nélkül (max 40-50% páclé bevitel)
    - hozzáadott fehérjével (magasabb páclébevitelhez is)

    Formában vagy bélben főtt, pácolt húskészítmények:
    - Vízgőz áteresztő bélben
    - Műbélben (sonkák, löncsök)
  • MARINÁDOK
    Marinád fűszerkeverék – vízzel és olajjal elkeverve folyékony marinádként használható
    Folyékony marinád – a fűszerek íz anyagai olajos-vizes emulzióban vannak feloldva így a húsokra kenve gyorsabban kapunk intenzívebb ízeket, mint a hagyományos por alakú fűszerkeverékekkel.
    Felhasználásuk egyszerű.

Minden egyes húsipari készítményhez speciális keveréket ajánlunk. Csomagolásuk egyedi megrendelés alapján történik. Meglévő termékeinkhez technológiai szaktanácsadást adunk, új termékek kifejlesztését is vállaljuk.

3. ADALÉKANYAGOK

spicesFűszerek és adalékanyagok nélkül töltelékárut nem lehet készíteni, és pedig nem az ízlés miatt, hanem a tartósság miatt sem. Az adagolással vagy annak elhagyásával, növelésével vagy minimalizálásával a töltelékáru ízét szabályozhatjuk, vagy módosíthatjuk. Nagy részét húsipari keverékek gyártásához használjuk, kisebb részét értékesítjük.

  • Színezékek (pl. carmin, riboflavin, karamell)
  • Tartósítószerek (pl. nátrium-benzoát E 211, kálium-nitrát E 252)
  • Savanyúságot szabályozó anyagok (pl. borkősav E 334, citromsav E 330; GDL E575
  • Antioxidánsok (pl. aszkorbinsav E 300, nátrium-izoaszkorbát E 316)
  • Foszfátok (pl. tetra-na-pirofoszfát E 450iii, kálium-tripolifoszfát, nátrium-tripolifoszfát)
  • Cukorfélék (pl. dextróz, kristálycukor)
  • Sófélék (pl. nitrites pácsó, jódozott vákumsó)
  • Aromák (pl. gomba aroma, hal aroma, hús aroma)
  • Fűszerkivonatok-oleorezinek (pl. paprika, feketebors, capsicum oleorezin)
  • Ízfokozók, ízmódosítók (pl. nátrium-glutamát)
  • Keményítők (pl. kukoricakeményítő, burgonyakeményítő)
  • Fehérje készítmények (pl. állati fehérjék, szója fehérjék)
  • Egyéb adalékanyagok (pl. szilícium-dioxid)

 

 

A honlapon található nevek, képek és leírások a Böllér cégcsoport tulajdonát képezik, ezeknek mindennemű másolása tilos! Bővebben...

Kapcsolat

Böllér Kft.
8500 Pápa
Külső Veszprémi út 40.

Tel.: +36-89/512-596
E-mail: info@boller.hu